Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 5 december 2017

Saïd Adli trekt zich terug van de kandidatenlijst D66 Amersfoort

Saïd Adli heeft aan de verkiezingscommissie laten weten dat hij zichzelf terug trekt van de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar. Hij stond op plek 22. Hij schreef ons:

Beste commissieleden/voorzitter D66,

Middels dit schrijven trek ik me terug als kandidaat voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Persoonlijke omstandigheden zijn de reden voor mijn besluit. Ik blijf lid van D66 en onderschrijf ik ons verkiezingsprogramma. Gezien de commotie die er nu is ontstaan door mijn kandidatuur wil Ik graag dat het bestuur de leden van D66 op de hoogte stelt van mijn besluit. Heel veel succes en hopelijk blijft D66 de grootste partij in Amersfoort.

Met vriendelijke groet,
S (Said). Adli


SAID ADLI TREKT ZICH TERUG VAN LIJST D66 AMERSFOORT

Kandidaat raadslid voor D66 Amersfoort Saïd Adli trekt vrijwillig zijn kandidaatstelling voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in.  Hij stond op plaats 22 op de lijst. Saïd Adli heeft het bestuur aangegeven: “Persoonlijke omstandigheden zijn de reden voor mijn besluit. Ik blijf lid van D66 en onderschrijf het verkiezingsprogramma van D66 Amersfoort”.  Hij spreek verder de hoop uit dat D66 Amersfoort bij de gemeenteraadsverkiezingen als grootste partij uit de bus komt.

Afdelingsvoorzitter van D66 Amersfoort, Martin Fröberg: “Adli wil voorkomen dat zijn kandidaatstelling een rol zou blijven spelen in de campagne van D66 Amersfoort. Dat vindt Adli ongewenst. Ik heb veel respect en waardering voor Saïd Adli en de afweging die hij zelf heeft gemaakt.”

Namens het bestuur D66 Amersfoort met vriendelijke groet,

Martin Fröberg
Voorzitter D66 Amersfoort