Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 5 januari 2018

Bestel campagnewijn!

In het kader van de campagne is er ook campagnewijn beschikbaar in zowel wit, rosé als rood. Door campagnewijn te bestellen, koopt u niet alleen lekker wijn voor een redelijke prijs, maar steunt u D66 Amersfoort en kan D66 meer activiteiten ontplooien om zichzelf nog beter zichtbaar te maken op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen.

De wijn wordt u persoonlijk gebracht na overmaking van het totaalbedrag op bankrekeningnummer NL04 RABO 0102 4183 06

Bestel campagnewijn

 • Prijs: € 8,00 Aantal:
  D66 Wit • Viognier
  De wijn komt uit de streek Carcassonne / Limoux, Pays d'Oc.
  Deze Viognier is rond, aangenaam met het kenmerkende aroma van bloemen en gedroogde abrikozen. Een echte gastronomische wijn. Een goede combinatie met vis, schelp-en schaaldieren, kaas, kip, wit vlees.
 • Prijs: € 8,00 Aantal:
  D66 Rood • Merlot
  Deze wijn komt ook uit Carcassonne / Limoux, IGP Pays d'Oc.
  Een mooi bouquet en een aroma van rijp rood fruit. Deze merlot is rond, zacht en vol. De wijngaarden bevinden zich op het snijvlak van 3 invloeden: het middellandse zeegebied, de Atlantische Oceaan en de Pyreneeën: de vallei van de rivier de Aude. Hier worden deze wijnen op natuurlijke wijze geproduceerd, rijk aan smaak en aroma's. Een goede combinatie met rood vlees, BBQ, paté, kazen en salades.
 • Prijs: € 8,00 Aantal:
  D66 Rosé • Anne de Joyeuse – Camas Pinot Noir
  Deze rosé uit de Languedoc wordt gemaakt door Anne de Joyeuse. De wijngaarden bevinden zich op het snijvlak van 3 invloeden; het middellandse zeegebied, de Atlantische Oceaan en de Pyreneeën, bij de vallei van de rivier de Aude. Hier worden deze wijnen op natuurlijke wijze geproduceerd, rijk aan smaak en aroma’s.
  De Camas Pinot Noir rosé heeft een lichtroze kleur en intens fruitige geuren van frambozen en kersen. In de mond prettig sappig rood fruit maar toch vol van smaak met een frisse, mineralige afdronk.
  Schenk deze rosé als aperitief of bij hapjes, maar ook prettig bij salades of bij een barbecue.
 • Prijs: € 40,00 Aantal:
  Een doos met zes flessen wijn naar keuze. Geef hieronder aan in welke verhouding je de doos wilt ontvangen.
 • € 0,00
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.