Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 12 juni 2018

Extra ledenbijeenkomst D66 Amersfoort

Beste leden,

Na weken van onderhandelen, mediastilte en de inspraakavond van vorige week ronden de beoogde coalitiepartners D66, VVD, Groen Links en Christen Unie deze week het coalitieakkoord af. De (openbare) presentatie vindt aanstaande vrijdag 15 juni plaats. U bent allen van harte welkom!

Niet alleen onze onderhandelaars Tyas, Irma en plaatsvervanger Dirk-Joost willen het resultaat toelichten, de hele fractie gaat graag met jullie als leden in gesprek. Want we zijn trots op het onderhandelingsresultaat! We denken dat dit een akkoord is waar we als D66 goed herkenbaar in zijn.

We zijn ook heel benieuwd hoe jullie dit akkoord zien en nodige jullie daarom uit voor een speciale ledenbijeenkomst op maandag 18 juni in café Halewijn om 19.30uur.

Hopelijk tot dan!

Hartelijke groet,

Tyas Bijlholt
Fractievoorzitter D66 Amersfoort