Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 23 mei 2019

Blogs, updates en social media-posts van de fractie

Misschien is het u al opgevallen, maar op de website, via de nieuwsbrief en op social media verschijnen de afgelopen weken steeds meer updates van de fractie. Sinds 18 maart houdt ons buitengewoon fractielid Wouter van Schagen zich naast zijn portefeuilles in de Raad ook bezig met de communicatie en blogs van de fractie.

Er zijn veel verschillende plannen gesmeed in de fractie en met het bestuur en deze plannen worden de komende tijd uitgeprobeerd en geëvalueerd. Doel is duidelijker communiceren waar we mee bezig zijn en daarbij meer leden betrekken. Ook zal er gekeken worden of er een aparte nieuwsbrief vanuit de fractie gaat komen. Tips zijn daarbij natuurlijk altijd welkom en kunnen gestuurd worden via de mail.

Volgt u ons al overal?
Klik hier voor Twitter 

Klik hier voor Facebook

Klik hier voor Instagram