Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 20 augustus 2021

Nour Said Belkasmi moet wegens ziekte raadswerkzaamheden tijdelijk neerleggen

Onderstaande brief heeft ons fractielid Nour Said Belkasmi vandaag naar de burgemeester, wethouders en raadsleden gestuurd.

Beste raadsleden, college en burgemeester,

 

Via deze brief wil ik u melden dat ik de komende periode afwezig zal zijn bij de vergaderingen van de gemeenteraad. De reden dat ik dit besluit heb moeten nemen heeft te maken met het feit dat ik in het afgelopen zomerreces ben opgenomen in het ziekenhuis met een te hoge bloeddruk. Deze kwaal is mij niet onbekend, maar heb ik altijd kunnen bestrijden met medicijnen. De situatie nu is niet volledig te onderdrukken met medicijnen, waardoor ik niet in staat ben volledig te werken. De arts heeft mij ook aangeraden een periode van zes tot acht weken helemaal niet te werken.

 

Ondanks ik het vervelend vind om mijn raadswerkzaamheden een tijd neer te moeten leggen, zou het zeer onverstandig zijn niet te luisteren naar de arts. Ook op mijn werk was het de afgelopen tijd erg druk, wat veel stress heeft opgeleverd. De komende tijd moet ik zelf mijn energie goed in de gaten houden en zo veel mogelijk stress voorkomen om zo mijn herstel te bespoedigen. Wanneer ik mijn raadswerkzaamheden precies weer zal kunnen oppakken, is op dit moment dan ook nog niet te zeggen.

 

Tot slot wil ik u bedanken voor alle lieve woorden en tweets die ik heb mogen ontvangen en lezen tijdens mijn ziekenhuisopname. Dit heeft mij enorm gesterkt.

 

Met vriendelijke groet,

 

Nour Said Belkasmi

Voor de komende periode zullen de portefeuilles van Nour verdeeld worden onder de fractie. Er zal geen vervanger worden aangesteld.