Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

D66 de wijk in: Stadspark Elisabeth Groen en Park Randenbroek

Dinsdagavond 1 september, park Randenbroek

Dinsdagavond 1 september is er weer een D66 de wijk in. We gaan wandelen door Park Randenbroek en Stadspark Elisabeth Groen.

Dinsdagavond 1 september is er weer een D66 de wijk in. We gaan wandelen door Park Randenbroek naar  Stadspark Elisabeth Groen. Na de sloop van het Elisabeth ziekenhuis is een nieuwe groene oase ontstaan: Stadspark Elisabeth Groen, met veel ontluikende natuur. Oud-wethouder en oud-fractievoorzitter Pim van den Berg neemt ons mee in hoe D66 het voor elkaar kreeg dat er op dit terrein niet gebouwd is en er een nieuwe groene long voor de stad ontstaat.

Verzamelen bij parkeerplaats Randenbroek aan de Gasthuislaan om 19:30 uur.

1 september

19.30 uur

Verzamelen bij parkeerplaats Randenbroek aan de Gasthuislaan

Thema

Ruimte geven

Vertrouwen op de eigen kracht van Amersfoorters: mensen vinden zelf oplossingen. Soms alleen, meestal samen. Samen kansen creëren die aansluiten bij de behoeftes in stad, wijk en buurt.

Vier jaar later: De lokale overheid ziet zijn inwoners staan en heeft vertrouwen in hun eigen kunnen. Inwoners bepalen en beslissen in ruime mate zelf over hun buurten en wijken. De lokale overheid is zo nodig de verbindende partij en reageert flexibel op veranderingen.

Lees meer