Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Workshop: D-Loquentia 2017

Dinsdag, 24 oktober 2017 in Utrecht

Heb jij er plezier in om andere mensen met goede argumenten te overtuigen? Of denk je juist dat jouw presentatievaardigheden nog beter kunnen? Dan is de debattraining van D-Loquentia Utrecht een laagdrempelige manier om je in deze vaardigheden verder te bekwamen!

Tijdens zes interactieve dinsdagavonden in het centrum van Utrecht worden jou de  fijne  kneepjes  van  het  debatteren  bijgebracht  door  een  team van  ervaren trainers. Tijdens deze avonden leer je jezelf nog overtuigender te presenteren, je argumenten  krachtig  in  stelling  te  brengen  en  het  betoog  van  je  tegenstander adequaat  en  vakkundig  te  tackelen.  De  trainingsreeks  wordt  afgesloten  met  een klein  debattoernooi,  waarbij  alle  opgedane   kennis   en  vaardigheden  ingezet kunnen worden!

Voor slechts 66 euro kan je deelnemen. Volg je dit najaar ook een Masterclass van D66 dan kan je gebruik maken van de combi-deal en betaal je slechts 100 euro. Voor leden van de Jonge Democraten die een opleiding in voltijd volgen is het mogelijk de training voor een gereduceerd tarief van 20 euro te volgen. Mocht de eigen bijdrage een te hoge drempel zijn om mee te doen en wil je dat wel heel graag. Neem dan contact op met het bestuur via Marieke van den Berg m.vandenberg@d66Utrecht.nl om te overleggen wat er mogelijk is.

De trainingen worden in de avonden van 24 en 31 oktober en 7, 14, 21 en 28 november 2017 gegeven. Wacht niet te lang met inschrijven want we hebben maar een beperkt aantal plaatsen. Voor vragen kun je contact opnemen met dloquentia@d66utrecht.nl.

Inschrijven

Inschrijven en direct betalen kan via dit formulier.

24 oktober - 28 november

20:00 uur

Florin Utrecht
Nobelstraat 2
Utrecht