Steun ons en help Nederland vooruit

Doneren

Amersfoort is heerlijke stad om goed in te leven, te wonen en te werken. De combinatie van cultuur, architectuur en natuur in een centraal gelegen stad maakt van Amersfoort een uniek middelpunt in Nederland.

Mede dankzij uw steun is D66 bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014 de grootste partij van Amersfoort geworden. Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen en realiseren ons de verantwoordelijkheden die we dragen.

We zullen elke dag blijven werken aan duurzame vooruitgang. Uw steun blijft daarbij hard nodig. Met uw extra bijdrage helpt u het verschil voor onze toekomst te maken.

  • Voor aansprekende activiteiten.
  • Voor een goede opleiding voor onze raadsleden en wethouders.
  • Voor krachtige campagnes.

U kunt uw extra bijdrage overmaken op NL04 RABO 0102 4183 06 ten name van D66 Amersfoort o.v.v. Donatie D66 Amersfoort en uw naam.

De afdeling D66 Amersfoort valt onder de rechtspersoon ‘Vereniging politieke partij D66’ en heeft daarmee de ANBI-status (algemeen nut beogende instelling). Hierdoor zijn uw giften onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar.

Periodieke giften

Periodieke giften via een schenkingsovereenkomst zijn zelfs volledig aftrekbaar als zij voldoen aan de voorwaarden. Deze leest u hier. Let op. Sinds 2014 is het niet meer noodzakelijk om de schenkingsovereenkomst via de notaris vast te laten leggen, maar kan dit rechtstreeks via D66 Amersfoort.

Giften boven de €4.500,00 zullen conform de richtlijnen van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties in de jaarrekening van D66 openbaar worden gemaakt. Aan donaties aan D66 kan geen enkel recht worden ontleend.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Laatst gewijzigd op 22 november 2018